Kontakt – Offert – Bokning

ta kontakt med vår städfirma vid bokning av flyttstädning i eskilstuna

För kontakt rekommenderar vi dig att fylla i formuläret gällande frågor, men även vid bokningar för snabbast svar om platstillgång samt Ditt exakta pris för flyttstäd av Din bostad/kontor i Eskilstuna med omnejd.

Ta kontakt med vår kundtjänst för ett kravlöst, icke bindande offertförslag

Fyll i formuläret så får du inom kort ett mejl med ett offertförslag. Offerten är helt kravlös och kostnadsfri. Offertförslaget innehåller detaljerad information om hur en flyttstädning går till vad som städas och annan nyttig information. Har du några frågor så svarar du bara på mejlet.

Boka en städtjänst

Om du önskar boka upp gör du även detta genom att svara på mejlet med den informationen som behövs för att göra en bokning. Sen kommer vi till dig på önskad tid och städar!

Intresseanmälan
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Genom hårt arbete kan vår professionella städfirma i Eskilstuna erbjuda våra kunder städservice av hög kvalitet till låga priser. När du anlitar vårt städföretag kan du vara säker på att en flyttstädning blir ordentligt gjord!

Bokningsinformation och kontaktuppgifter

Vi på Flyttstädningsakuten AB hoppas att vår städsida har tillhandahållit all information du önskat. Om du fortfarande har några funderingar eller synpunkter, så går det bra att söka kontakt med oss genom att fylla i formuläret på sidan. Vi tycker att det är viktigt att du som kund ska känna dig trygg och säker när du anlitar oss. Därför har vi byggt upp en effektiv kundtjänst som alltid står till ditt förfogande och gör sitt bästa för att hjälpa Dig.

Vanliga frågor och svar

Vi är glada över att vi lyckats etablerat oss bland ledande flyttstädningsfirmor i Sverige. Har du problem eller funderingar med en städtjänst? Vi har samlat de mest aktuella frågorna just nu under rubriken Frågor och Svar. Förhoppningsvis hittar du svaret på din/a frågor där.

Ta gärna del av våra städ- och flyttips. Våra erfarna lokalvårdare delar med sig av sina bästa tips som kommer göra Din flytt smidigare och mindre stressig.


Kontakt

Huvudkontor

FlyttstädningsAkuten AB
Tel: 010-1647900
Telegramvägen 23
132 35, Saltsjö-Boo, Stockholm
Sverige

Om vår städfirma

Org.nr: 556810-9713
Bankgiro: 651-5738
Momsreg.nr: SE556810971301
Företaget innehar F-skattebevis


Även om kontoret är stängt, utför vi naturligtvis flyttstädningar både helger och helgdagar.

Kom gärna med tips och förslag på hur vi kan bli ännu bättre.
Vi vill kunna erbjuda våra kunder bäst service i hela städbranschen!